Вітаємо в каталозі електронних освітніх ресурсів!

Ласкаво просимо до навчально-методичного каталогу сучасних електронних освітніх ресурсів (уроків). Сайт містить розробки презентацій, відео та конспектів до уроків, що створюють педагоги столиці під час навчання на курсах підвищення кваліфікації в Інституті післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.

Каталог електронних освітніх ресурсів накопичує базу матеріалів, до якої потрапляють найбільш актуальні роботи: чи то за оригінальністю тематики, чи то за рівнем авторської розробки, чи то за неординарністю підходів. Це можуть бути абсолютно різні за формою подачі, обсягом, змістом і тематикою роботи, але у всіх цих матеріалів є спільне – вони презентують педагогічний досвід людей, які безпосередньо працюють у школі сьогодні.

Крім суто освітніх функцій, Каталог має забезпечити можливість професійного спілкування й обміну досвідом між педагогами. Формування та використання бази електронних освітніх ресурсів має стати основою для становлення принципово нової форми саморозвитку педагогів, що спиратиметься на мотивовану самоосвітню активність особистості, підтримувану сучасними технічними засобами.